Frk. Skrumps grønne middagsretter

FRK. SKRUMPS GRØNNE MIDDAGSRETTER Fylder dig med energi, slukker for sukkertrangen og gør dit blodsukker stabilt   Velkommen til Frk. Skrumps grønne univers.   Denne bog er til dig, der drømmer om … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
270 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

FRK. SKRUMPS GRØNNE MIDDAGSRETTER
Fylder dig med energi, slukker for sukkertrangen og gør dit blodsukker stabilt  

Velkommen til Frk. Skrumps grønne univers.  
Denne bog er til dig, der drømmer om at gøre grøntsagerne til en god hverdagsvane, som også familien kan være med til. Her er opskrifter til både store og små, til de hektiske dage med arbejde og travlhed og til dage med god tid. Bogens mantra er at hjælpe dig med at få et stabilt blodsukker ved at spise mere grønt. Den har to spor: et spor til dig, der vil holde vægten og leve sundt, og et spor til dig, der ønsker et vægttab – sammen med det sunde.
Forfatterne har udelukket kød fra de firbenede og fokuserer i stedet for på fisk og fjerkræ samt lækre vegetariske retter. Det kan være svært at tillægge sig nye grøntsagsvaner, og det er vigtigt, at du finder din egen vej. Ud over de mange opskrifter er bogen derfor også fuld af inspiration, gode råd og praktiske tips og tricks til, hvordan du får flere grøntsager i kosten og dermed et stabilt blodsukker – bl.a. i form af konkrete madplaner til 4 uger.  

Du får: 
12 skønne grønne salater
13 grønne retter med fisk og skaldyr
13 grønne retter med fjerkræ 
10 grønne vegetariske retter 
11 grønne smagfulde tilbehørsretter 
12 grønne snacks og shakes
Madplaner til 4 uger

Produktdetaljer

Reference:b-9788740038088
Forfatter:Majbrit Louring Engell og Alice Apel Hartvig
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET