Familiefred med dine forældre

En bog til dig, der har brudt med dine forældre eller føler dig fastlåst i en uløselig konflikt og skuffede forventninger.Familieforståelse er essensen af bogens psykologiske del, hvor læseren i lettilgæng… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
279 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En bog til dig, der har brudt med dine forældre eller føler dig fastlåst i en uløselig konflikt og skuffede forventninger.

Familieforståelse er essensen af bogens psykologiske del, hvor læseren i lettilgængelig form får indsigt i familiedynamikken. Hovedfokus er de på overfladen helt almindelige familier, der er fyldt med uhensigtsmæssige mønstre. For de børn, de vokser op i dem, kan det give ar på sjælen som præger voksenlivet. Læseren får en lang række praktiske redskaber til at forstå og tackle egne udfordringer samt relationen til sine forældre.

Familiefortællinger i bogens anden del er autentiske beretninger, hvor voksne gengiver konkrete oplevelser i både barndom, ungdom og voksenliv samt konsekvensen af dem. Det gør de i håbet om, at andre kan genkende følelser og opnå større selvforståelse.
 

Produktdetaljer

Reference:b-9788777067914
Forfatter:Camilla Carlsen Bechsgaard, Katrine Krebs
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET