Elsk med din krise

Elsk med din krise Det er dumt at hænge med hovedet, når man står i lort til halsen    En sand beretning om, hvordan du overvinder dit livs sværeste kriser. Om hvordan du bruger krisen til … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Elsk med din krise 

Det er dumt at hænge med hovedet, når man står i lort til halsen    

En sand beretning om, hvordan du overvinder dit livs sværeste kriser. Om hvordan du bruger krisen til at blive et stærkere, modigere og mere levende menneske.    


Det er ikke et spørgsmål, om du kommer ud for en krise - men hvornår. Før eller siden kommer vi allesammen ud for situationer og perioder, som er meget vanskelige; faglige, økonomiske, menneskelige, fysiske. Og vi kommer til at miste mennesker, vi elsker. Og hvad gør vi så?    

Elsk med din krise beskriver hele forløbet før, under og efter den modermærkekræft, Robert Rolfsteds kone, Heidi, fik og til sidst døde af. Men det kunne være et hvilket som helst forløb. Dit, for eksempel.    Du bliver guidet konstruktivt og usentimentalt gennem de erfaringer, Heidi og Robert gjorde under forløbet, og dem Robert har gjort efter. Og du får alle de praktiske og mentale værktøjer, Robert som erfaren coach satte i spil for at komme lykkelig, taknemmelig og beriget ud på den anden side.      

Allerede mens hans kone, Heidi, var syg, besluttede de at skrive en bog sammen. Det nåede de ikke, men Heidi fortæller selv sin del af historien i bogen. Efter hendes død skrev Robert den færdig selv. 
 
"Tænk sig, at sidde i deres situation, hvor krisen truer alt de havde bygget op, og så ha så mange redskaber ved hånden. Redskaber, der gav dem muligheder for at gå nye veje. Helt nye veje. Og det gjorde Heidi og Robert altid. Det er både inspirerede og beundringsværdigt." Gitte Caroline Yde

Produktdetaljer

Reference:b-9788793171015
Forfatter:Robert Rolfsted
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET