Din verden, din vej

Hjælper unge piger med at forstå sig selv og sin egen situation, så de kan agere i overensstemmelse med, hvem de er, og hvem de ønsker at være i livet.  Bogen er opbygget med opgaver og refleksioner, der t… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hjælper unge piger med at forstå sig selv og sin egen situation, så de kan agere i overensstemmelse med, hvem de er, og hvem de ønsker at være i livet.  Bogen er opbygget med opgaver og refleksioner, der tager afsæt i coaching-teorier samt konkrete værktøjer og metoder.  Læseren vil komme til at arbejde med et 5-trins framework, der hjælper med at definere, hvem hun er, og hvad hun står for. Selvindsigt og forståelse giver læseren ro og evner til at træffe bedre beslutninger og derved styrke sit selvværd.  Mange unge piger kan relatere sig til dette ønske, og fælles for dem er at finde svaret på hvordan. 

Efter 10 år som international model vendte Jasmin Søe tilbage til Danmark og gennemførte en uddannelse som master coach. Har til dato afholdt mere end 2.500 sessioner.  Gennem sine erfaringer og sin uddannelse har Jasmin udarbejdet en formel, der omsætter unge pigers spørgsmål til gode svar gennem en 5-trins udviklingsrejse. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788793314306
Forfatter:Jasmin Søe
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET