Din sundhed

FADL’s Forlag udkommer nu med den komplette sundhedsguide! I ”Din sundhed” finder du gode råd og tips til et skønnere og sundere liv.   Bogen indeholder biddrag fra nogle af de bedste eksperter inden for … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
46,88 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

FADL’s Forlag udkommer nu med den komplette sundhedsguide! I ”Din sundhed” finder du gode råd og tips til et skønnere og sundere liv.  

Bogen indeholder biddrag fra nogle af de bedste eksperter inden for sundhed og velvære. Blandt andre: Birgitte Nymann, Thomas Milsted, Thorbjörg Haffsteinsdottir, Joan Ørting, Louise Luxhøi og Laura Bonné – blot for at nævne nogle af bidragsyderne. Desuden har Peter Qvortrup Geisling skrevet bogens forord.  

Bogen kommer hele vejen rundt om de centrale områder, der er vigtige at have i fokus, når man vil opleve en øget sundhed og velvære. Her findes råd og tips indenfor:   Skønhed, kost og vægt, motion, søvn, stress og sundhed på arbejdspladsen, psykisk sundhed, sex og lykke, meditation & alternativ behandling.

Det er tiltænkt, at ”Din Sundhed” skal være en brugsbog, så man på en let og overskuelig måde kan ændre netop de ting i hverdagen, der gør, at man får en forbedret livskvalitet. Bogen er ikke en løftet pegefinger, men en guide med håndgribelige redskaber, som man hurtigt kan indføre i sine hverdagsrutiner.  

Med ”Din Sundhed” i hånden er du godt på vej til et sundere liv!    

Produktdetaljer

Reference:b-9788777497506
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET