Det tager lidt tid at gå bort

Det tager lidt tid at gå bort er et nærværsbillede af en afsked. Gennem 10 dage følger vi forfatteren, der passer sin mor, som er ramt af en pludselig og uhelbredelig kræftsygdom. Tanker om accept og afsked bla… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
49 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Det tager lidt tid at gå bort er et nærværsbillede af en afsked. Gennem 10 dage følger vi forfatteren, der passer sin mor, som er ramt af en pludselig og uhelbredelig kræftsygdom. Tanker om accept og afsked blander sig med alt det praktiske; stuegang og kø på apoteket.

”Jeg fik hele 10 dage til at passe min mor, inden hun døde, og hver dag tog hun et mærkbart skridt mod det uundgåelige. Men jeg var der, og for det føler jeg mig yderst taknemmelig.”
I Det tager lidt tid at gå bort følger vi Vibeke Pilar Carstensen afsked med sin mor, der rammes af en pludselig og aggressiv kræftsygdom. Vi følger nærværet om den syge og døende, der fletter sig ind i alt det praktiske, den elektriske seng, der skal ind i stuen, og det bad, der må udsættes til i morgen. Og vi følger med i tankerne, der drøner gennem hovedet, tanker om accept og afsked.

Vibeke Pilar Carstensen er kunstner og dekoratør (f. 1978)

Så længe hjertet slår
Og Gud kigger på
I morgen er der stuegang

(citat fra bogen)

Produktdetaljer

Reference:b-9788771151336
Forfatter:Vibeke Pilar Carstensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET