Den blå ild

  Den blå ild: Ensomhedens længsel og skønhedens smerte indeholder 10 essays og 5 malerier af forfatteren Jørn Henrik Olsen. Den kalder på fordybelse, repetition og spejling. En inspirationsbog med fokus … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

  Den blå ild: Ensomhedens længsel og skønhedens smerte indeholder 10 essays og 5 malerier af forfatteren Jørn Henrik Olsen. Den kalder på fordybelse, repetition og spejling. En inspirationsbog med fokus på de oplevede følelser, det erfaringsnære. Den repræsenterer en stærk eksistentiel røst ind i tidens krævende menneskeliv, der ofte er knyttet til en lidt ubestemmelig og uforløst smerte. Alt er indføjet i det allersmukkeste kvalitetsdesign.

Bogens temaer er:

Længsel I/II – en kraft til forandring

Ensomhed I/II – et lysbryd i det tavse mørke

Kedsomhed I/II – en forløber for kreativitet

Vemod I/II – et råb efter håb, liv og skønhed

Langsomhed I/II – en glemsel skifter til erindring

Mørket kan i strejf opleves meget tæt, næsten uudholdeligt. Men for nogle mennesker kan disse tunneler i livet også rumme lys – et skær fra en anden virkelighed. Midt i livets skrøbelige udsathed rører den søgende længsel på sig. Nattens mørke slår lange skygger, men de er ikke nødvendigvis farlige. Det kan være menneskets vej til livet. Det kan være en forudanelse af svaret på dybe længsler. Det kan være indgangen til fornyelse, kreativitet og nyt håb. Bogen lukker op til denne indgang - og udvej.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799542024
Forfatter:Jørn Henrik Olsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET