Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave

Gennemrevideret lærebog i ny udgave! Op mod 15 % af børn og unge i Danmark henvises i dag til børne- og ungdomspsykiatrien før det fyldte 15. år, og gennem de sidste årtier har andelen af børn og unge, som… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
479,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Gennemrevideret lærebog i ny udgave! 

Op mod 15 % af børn og unge i Danmark henvises i dag til børne- og ungdomspsykiatrien før det fyldte 15. år, og gennem de sidste årtier har andelen af børn og unge, som diagnosticeres med en psykisk lidelse, været konstant stigende. Viden om psykopatologi i barndommen og tidlig ungdom er derfor afgørende for alle læger og kommende læger i behandlingssystemet.

"Børne- og ungdomspsykiatri" har i mange år været den foretrukne lærebog i undervisningen i børns og unges psykiske sygdomme på lægeuddannelser landet over, og nu foreligger den i gennemrevideret 4. udgave, hvor de fleste kapitler er helt nyskrevne. 

Bogen henvender sig primært til studerende på lægestudiet, men er også anvendelig som opslagsbog for færdiguddannede læger og andre faggrupper, som kommer i kontakt med børn og unge med psykiske vanskeligheder, herunder psykologer, socialrådgivere og lærere.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793590335
Forfatter:Per Hove Thomsen, Charlotte Ulrikka Rask og Niels Bilenberg (red.)
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET