Biomekanik og bevægelseslære

Biomekanik er mødet mellem biologi, fysik, ingeniørvidenskab og matematik.   Denne 2. udgave af Biomekanik og bevægelseslære tager udgangspunkt i dette møde og beskæftiger sig med begreber og sammenhænge i… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
329,99 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Biomekanik er mødet mellem biologi, fysik, ingeniørvidenskab og matematik.  

Denne 2. udgave af Biomekanik og bevægelseslære tager udgangspunkt i dette møde og beskæftiger sig med begreber og sammenhænge inden for biomekanikken. Med inddragelse af eksempler fra idræt og hverdag – alt fra et simpelt løft af en kasse til analysen af et kuglestød i atletik – beskrives sammenhængene både kvalitativt og kvantitativt. Dette skaber et solidt grundlag for forståelsen af den beskrivende og forklarende biomekanik – også kaldet kinematik og kinetik.  

Bogens kapitler beskæftiger sig med områder som lineære og rotatoriske bevægelser, kræfter, impuls og moment, energi og arbejde, antropometri, statik og bevægelse i væsker.  

Denne 2. udgave er blevet opdateret samt udvidet med en formelsamling, ligesom der er kommet nye figurer og eksempler til. 
Biomekanik og bevægelseslære henvender sig til alle, der arbejder eller uddanner sig inden for medicin, idrætsområdet eller fysioterapien, og bogen kan fungere som en introduktion til området.  

Thomas Bull Andersen: Ph.d. og lektor i biomekanik ved Institut for Idræt, Aarhus Universitet.
Lars Bo Kristensen: Cand.scient. og lektor i idræt og matematik ved Egaa Gymnasium samt undervisningsassistent ved Institut for Idræt, Aarhus Universitet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777496110
Forfatter:Thomas Bull Andersen og Lars Bo Kristensen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET