Basal Radiologi

BASAL RADIOLOGI er den første danske grundbog inden for det stadig vigtigere område radiologi. I 5 kapitler giver erfarne radiologer omfattende introduktioner til det radiologiske speciale. BASAL RADIOLOGI … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
799,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

BASAL RADIOLOGI er den første danske grundbog inden for det stadig vigtigere område radiologi. I 5 kapitler giver erfarne radiologer omfattende introduktioner til det radiologiske speciale.

BASAL RADIOLOGI er delt op i thorax, bevægeapparatet, abdomen, urologi og neurologi. Første del af hvert kapitel beskriver den radiologiske anvendelighed ift. de mest almindeligt forekommende sygdommeog har fokus på diagnostiske og differentialdiagnostiske overvejelser. Der lægges desuden vægt på de forskellige modaliteters egnethed, fra traditionelle røntgenbilleder til ultralyd og CT- og MR-skanning.

Kapitlernes anden del rummer adskillige cases, der giver læseren mulighed for at teste sin viden og træne evnen til at se på radiologiske billeder. Bogen baserer sig på et rigt billedmateriale, ligesom pile og faktabokse gør det let for den studerende at orientere sig i materialet.

BASAL RADIOLOGI henvender sig primært til medicinstuderende og yngre læger, herunder læger under uddannelse i det radiologiske speciale, men andre faggrupper kan også have gavn af den, fx radiografer. 

Bogen dækker det radiologiske pensum for medicinstuderende.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777497322
Forfatter:Poul Erik Andersen, Gina Al-Farra, Michael Borre, Ole Graumann, Anne Grethe Jurik, Christina Kruuse, Shazia Rehman
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET