Tallenes bog

Tal er grundlaget for universets eksistens og alt, der er i det, og dog har kun ganske få af os en forståelse for matematikkens grundprincipper, for slet ikke at tale om deres indflydelse på discipliner som fil… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
124,94 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Tal er grundlaget for universets eksistens og alt, der er i det, og dog har kun ganske få af os en forståelse for matematikkens grundprincipper, for slet ikke at tale om deres indflydelse på discipliner som filosofi, kunst, musik, arkitektur, kvantemekanik, fysik, computerteknologi, litteratur, biologi, handel, religion og det okkulte; i realiteten enhver disciplin, der har været og er relateret til studiet af det menneskelige væsen.

Denne smukt illustrerede bog giver, med sin brug af historiske tegninger, malerier og fotografier, et underholdende og fascinerende indblik i matematikkens mange afgørende afsløringer i hver af disse kategorier og indfanger ånden af de mange mænd og kvinder, der har været medvirkende til at opklare tallenes hemmeligheder. Fra opdagelsen af tallet nul til uendeligheden - Tallenes bog er beregnet til at forbavse og forbløffe.

Peter J. Bentley er en af samtidens mest kreative udviklere inden for datalogi og anvendt matematik. Han har en ph.d. i datalogi og er udnævnt til Honorary Senior Research Fellow ved University College London, Collaborating Professor ved Korean Advanced Institute for Science and Technology og Honorary Visiting Fellow ved University of Kent. Han er berømt for sin omfangsrige forskning inden for alle aspekter af evolutionær computervidenskab og digital biologi. Han har tidligere skrevet den populære bog Digital Science og fungeret som redaktør på bøgerne Evolutionary Design by Computers, Creative Evolutionary Systems og On Growth, Form and Computers.

Produktdetaljer

Reference:b-9788792503220
Forfatter:Peter J. Bentley
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET