Matema10k. Matematik for hhx, C-niveau

Det populære undervisningssystem Matema10k fås her i en udgave skræddersyet til matematikundervisningen på hhx C-niveau. Undervisningssystemet består af lærebøger og en hjemmeside med gratis ekstramateriale.Bøg… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Det populære undervisningssystem Matema10k fås her i en udgave skræddersyet til matematikundervisningen på hhx C-niveau.

Undervisningssystemet består af lærebøger og en hjemmeside med gratis ekstramateriale.

Bøgerne i serien lægger vægt på at perspektivere matematikken og give valg­muligheder i arbejdet med faget – og dermed grundlag for differentieret undervisning. Hjemmesiden og bøgernes opgaver understøtter dette.

Bogen indeholder kernestof med udgangspunkt i konkrete eksempler, tekster der perspektiverer stoffet, mange regneeksempler samt opgaver der træner forskellige kompetencer på flere niveauer.

Selv om denne udgave er rettet mod undervisningen på C-niveau, er der også elementer, som peger frem mod B- og A-niveau.

Rasmus Axelsen er lektor ved ZBC Vordingborg (Zealand Business College). Han er desuden medlem af opgavekommissionen for hhx og har gennem en årrække været næstformand i Handelsgymnasiernes Matematiklærerforening og er repræsentant for selvsamme i Danmarks Matematikundervisningskommission.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771181333
Forfatter:Rasmus Axelsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET