Håndbog om matematik i grundskolen

Håndbog om matematik i grundskolen er tænkt som et redskab i det nødvendige arbejde med at udvikle og styrke undervisningen i faget matematik. Bogen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med og er interes… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
479 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Håndbog om matematik i grundskolen er tænkt som et redskab i det nødvendige arbejde med at udvikle og styrke undervisningen i faget matematik. Bogen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med og er interesseret i læring og undervisning i matematik i grundskolen, dvs. studerende, pædagoger, matematiklærere, diplomstuderende og matematikvejledere.

Et af bogens fokusområder er matematikvanskeligheder, og den vil derfor også være relevant for PPR-medarbejdere, psykologer og andre, der arbejder med elever i vanskeligheder i matematik.

Håndbogen omfatter syv temaer, som hver især behandles fra flere forskellige vinkler i to eller flere kapitler.
1. Matematik som fag - kapitel 1-4
2. Læring i matematik - kapitel 5-7
3. Undervisning i matematik - kapitel 8-15
4. Vejledning og rådgivning - kapitel 16-19
5. Elever med særlige behov - kapitel 20-24
6. Læremidler - kapitel 25-26
7. It og matematik - kapitel 27-29

Kapitlerne er skrevet af en lang række forfattere med særlig interesse i og viden om netop deres område. Den nyeste forskning inddrages, og også relevant ny viden fra Sverige og Norge præsenteres, idet flere kapitler er skrevet af førende svenske og norske forskere. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788777067617
Forfatter:Peter Weng (red.), Michael Wahl Andersen (red.)
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET