Enten-eller - både-og?

Enten-eller – både-og? er et storstilet forsøg på at gøre status over den moderne naturvidenskabelige verdensanskuelse, som er den mest accepterede livs- og verdensanskuelse i dag. Enten-eller – både-og? inddra… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Enten-eller – både-og? er et storstilet forsøg på at gøre status over den moderne naturvidenskabelige verdensanskuelse, som er den mest accepterede livs- og verdensanskuelse i dag. Enten-eller – både-og? inddrager forskellige videnskabsfelter med henblik på at hjælpe læseren til at kunne tage stilling til, hvilken verdensanskuelse der er fyldestgørende i forhold til at forklare verden og eksistensen i sin helhed. Skal vi inddrage og indtænke elementer af såkaldt alternative verdensopfattelser, eksemplificeret gennem så forskellige teoribygninger som den rationalistiske filosof Spinozas tanker, den danske mystiker Martinus' verdensbillede og fund i forbindelse med den såkaldte nærdødsforskning. 
Der er i vore dage adskillige, der har rejst denne problemstilling angående forholdet mellem de moderne videnskaber og alternative traditioner, men Enten-eller - både-og? udmærker sig dels ved, at være baseret på en særdeles omfattende indsigt i moderne videnskab, moderne filosofiske debatter og kendskab til alternative traditioner, dels ved at kombinere en åben, spørgende og fordomsfri tilgang med en kritisk diskussion af argumenterne samt ved at være så sprogligt klar og veldisponeret, at bogen er tilgængelig for enhver, der er optaget af dette fundamentale spørgsmål.
Bogen henvender sig således til alle, der interesserer sig for livets fundamentale spørgsmål. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788793196247
Forfatter:Nikolaj Pilgaard Petersen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET