Rockguitar basic

 Spilleøvelser for begyndere og lettere øvede med indlagt CD.Rockguitar basic er det helt rigtige sted at gå i gang med at spille rockguitar. Når du er klar til at forlade Basic, hedder bogen Rockguitar.De… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
298,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

 Spilleøvelser for begyndere og lettere øvede med indlagt CD.
Rockguitar basic er det helt rigtige sted at gå i gang med at spille rockguitar. Når du er klar til at forlade Basic, hedder bogen Rockguitar.

Det tekniske niveau i Rockguitar basic er tilpasset den ganske let øvede bruger. Så har man spillet bare en smule og fået fat i det allermest grundlæggende, kan man være med. Alt er omhyggeligt forklaret, og man kan bruge bogen såvel på egen hånd som i en undervisningssituation.

Kernen i bogen er en række play-along numre, der alle findes i forskellige versioner/mix, der gør det muligt at øve til den indlagte CD. Før hvert nummer er der forberedende øvelser. Det vil sige, at udvalgte steder fra nummeret er forklaret og belyst, så de lidt vanskeligere steder kan øves særskilt. Disse øvelser er selvfølgelig også med på CD´en. Bogen fungerer desuden som opslagsværk, så man kan finde skalaer eller akkorder, man gerne vil se og øve.

Produktdetaljer

Reference:b-9788777395925
Forfatter:Henrik Mygind
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET