OECD´S Modeloverenskomst 2014

OECD’s modeloverenskomst 2014 med kommentarer indeholder den officielle danske oversættelse af OECD’s modeloverenskomst med kommentarer, senest opdateret i 2014. Bogen er et uundværligt arbejdsredskab for enhv… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
750 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

OECD’s modeloverenskomst 2014 med kommentarer indeholder den officielle danske oversættelse af OECD’s modeloverenskomst med kommentarer, senest opdateret i 2014.

Bogen er et uundværligt arbejdsredskab for enhver, der beskæftige sig med skatteretlige spørgsmål, ligesom den er velegnet til studerende i faget international skat.

Danmark har dobbeltbeskatningsoverenskomster med et stort antal lande. Ved udformningen af de danske dobbeltbeskatningsoverenskomster tages der – som det efterhånden er praksis over hele verden – udgangspunkt i den modeloverenskomst, der er udarbejdet af OECD’s Committee on Fiscal Affairs.

De officielle versioner af OECD’s modeloverenskomst med kommentarer er på fransk og engelsk. Den danske oversættelse har vist sig at opfylde et stort praktisk behov. Det er således i altovervejende grad denne oversættelse, der henvises til i danske domme, administrative afgørelser og i den skatteretlige litteratur.

Overenskomsten gengives også i den engelske udgave. Endvidere er FN-modeloverenskomsten, udvalgte bestemmelser af EF-traktaten samt Wienerkonventionens art. 31-33 medtaget. Endelig er der medtaget de væsentligste direktiver om direkte skatter.

Bogen er redigeret af professor, dr.jur. Niels Winther-Sørensen.

Produktdetaljer

Reference:b-9788761936974
Forfatter:.
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET