MAD MEN MANIA

Hovedpersonen i Mad Men, Don Draper, er kåret som USA’s mest indflydelsesrige mand, foran Barack Obama, og tv-serien studeres på universiteter verden over. Mad Men er blevet et kulturelt fænomen. Den amerikansk… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Hovedpersonen i Mad Men, Don Draper, er kåret som USA’s mest indflydelsesrige mand, foran Barack Obama, og tv-serien studeres på universiteter verden over.

Mad Men er blevet et kulturelt fænomen. Den amerikanske serie, der i DK er solgt i 100.000 udgaver på dvd, har øget salget af skotsk whisky og sat dagsorden for mode og design. Men der er vigtigere årsager til Mad Mens gennemslagskraft – nemlig betydningen af, at man forstår at iscenesætte sig selv som en succes i dag. Og hvad det koster at gøre det.

Med referencer til film, litteratur og kulturhistoriske milepæle, der inspirerer Mad Men, og med fokus på mode som storytelling, tegner Iben Albinus portræt af serien som fænomen og af 1960erne som en brydningstid, hvor kønsroller, familieværdier og lykken ved et lækkert brand er til diskussion. En tid, der måske alligevel ikke er så anderledes end vores.

MAD MEN MANIA er en ny tendensbog af forfatteren til den kritikerroste Da Sex and the City ændrede verden og handler om, hvad der sker, når man sætter alt ind på at blive en succes.  

Produktdetaljer

Reference:b-9788799377619
Forfatter:Iben Albinus
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET