Tegner

I 100 år har Rudolph Tegners skulpturer prydet det område i Dronningmølle, der kaldes Rusland. Og i 100 år har hans værker inspireret de mennesker, der har haft deres gang i parken.Denne bog er et vidnesbyrd om… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

I 100 år har Rudolph Tegners skulpturer prydet det område i Dronningmølle, der kaldes Rusland. Og i 100 år har hans værker inspireret de mennesker, der har haft deres gang i parken.

Denne bog er et vidnesbyrd om den nærmest magiske tiltrækningskraft, Rudolph Tegners Museum & Statuepark og deres samspil med naturen stadig besidder.

21 danske kunstnere, arkitekter og personligheder fortæller i digte, essays og erindringsglimt om deres personlige forhold til Tegners værker og den betagende statuepark i Nordsjælland. Fotograf Henrik Sylvest har taget bogens åndeløst smukke billeder af Tegners skulpturer henover året. 

En bog til alle, der kender og elsker Rudolph Tegner og hans kunst. Og til alle dem, der ønsker at kende mere til den store billedhugger.

De medvirkende er: Alexander Tovborg, Jacob Wamberg, Caroline Henderson, Michael Stoltze, Suste Bonnén, Bo Green Jensen, Frederikke Lett, Erik Steffensen, Bente Scavenius, Bjørn Nørgaard, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Henrik Wivel, Ole H. Willerup, Henrik Sylvest, Luise Gomard, Lisbeth Bonde, Hans Jørgen Bonnichsen, Frederik Bruun Rasmussen, Bjarke Ingels, Martin Kongstad og Troels Kløvedal.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771187830
Forfatter:Luise Gomard (red.)
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET