Katastrofer og fatale fejltrin

Murphys lov siger: "Alt der kan gå galt, vil gå galt". Denne grundsætning bekræftes, når det kommer til historie – og mange af katastroferne og fortidens fejltagelser har haft indvirkning på nutiden.  &nb… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
289,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Murphys lov siger: "Alt der kan gå galt, vil gå galt". Denne grundsætning bekræftes, når det kommer til historie – og mange af katastroferne og fortidens fejltagelser har haft indvirkning på nutiden.   

Bogen analyserer 50 af historiens største fejltagelser og katastrofer. Den beskriver, hvad der forårsagede dem, hvad der skete, og hvad konsekvenserne var. Bogen spænder over tiden fra det gamle Ægypten til i dag, med historier fra hele verden             
Den kronologiske gennemgang er en overbevisende samling af menneskelige fejl og katastrofer gennem tiderne - fra Krøsus’ fald til ødelæggelsen af Pompeji, fra Storbranden i London til den store depression, og fra Slaget ved Little Big Horn til den nuværende økonomiske krise.   

De dynamiske hændelser, kriser, slag og nederlag fra alle områder er inkluderet.   Nøjagtige kort viser, hvad der forårsagede katastroferne, fejltagelserne og deres konsekvenser.   

De mange og detaljerede historiske illustrationer og farvefotografier bringer liv til hver katastrofal begivenhed.

Produktdetaljer

Reference:b-9788778423573
Forfatter:Tim Cooke
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET