INTER V ENTION

KOSMOS SERIEN er en spændende ny bogserie, der undersøger populærkulturen og kunstens mange sammenflettede betydninger. Denne femte bog er seriens første om dokumentarfilmen og retter fokus mod interventionen s… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
75 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

KOSMOS SERIEN er en spændende ny bogserie, der undersøger populærkulturen og kunstens mange sammenflettede betydninger. Denne femte bog er seriens første om dokumentarfilmen og retter fokus mod interventionen som en særlig måde at skabe konflikt på og dynamisere den fakta-baserede film.  

Ikke nok med at interventionen giver instruktøren råderum til at sætte virkeligheden i scene og udfordre filmens medvirkende, den placerer også filmens skaber og publikum i et minefelt, hvor vanlige magtpositioner bliver udfordret og sat på spil.

INTERVENTION – Konflikt som metode i dokumentarfilm kigger nærmere på et af genrens spændingsfelter og giver et originalt bud på, hvordan dokumentarens nyvundne popularitet kan spores til nogle af dens mest udfordrende værker.  

Bøgerne i KOSMOS-serien tager læseren med på et passioneret joyride gennem overraskende sammenhænge, oversete detaljer og tankeprovokerende analyser. De kommende udgivelser behandler følgende emner: Indiana Jones og eventyrfilmen, zombie- og robot-genren samt horror- og kriminalfilmen.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793108875
Forfatter:Mads Mikkelsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET