VW Golf GTI

Ny dansk bog om den legendariske Volkswagen Golf GTIVW GOLF GTI af Nikolaj Karlshøj er en helt ny bog på dansk om bilen, alle kender. Det er historien om det hemmelige projekt, der endte med at blive en af de m… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Ny dansk bog om den legendariske Volkswagen Golf GTI

VW GOLF GTI af Nikolaj Karlshøj er en helt ny bog på dansk om bilen, alle kender. Det er historien om det hemmelige projekt, der endte med at blive en af de mest indflydelsesrige biler i nyere tid. Ikke kun, fordi den satte nye standard for, hvor sportslig en almindelig familiebil kunne være — det var simpelthen sportsvognen til manden med den almindelige pengepung!

I bogen gennemgår forfatteren på et seriøst og underholdende sprog legenden om den tyske hot-hatch, som i år kan fejre 35-års jubilæum. Det er fortællingen om kaffeklubben, der kæmpede mod Volkswagen-koncernens konservative ledelse i midten af 70’erne, men til sidst fik deres vilje og kunne præsentere den første 110-hestes VW Golf GTI på Frankfurt Motor Show i 1975.

Det er beretningen om de forskellige generationer af GTI-modellen, som forfatteren selv testkører og vurderer. Det er historien om racerbilen Golf24, som Volkswagens motorsportsafdeling udviklede på rekordtid og indsatte i
det legendariske 24-timers-løb på Nürburgring i år. Og det er meget, meget mere.

VW GOLF GTI er med andre ord den komplette bog for kendere, fanatikere og helt almindelige bilentusiaster. De 150 sider, som desuden indeholder den obligatoriske oversigt over de forskellige GTI-modeller fra 1976 og frem til i dag, er naturligvis trykt på tykt papir i høj kvalitet og krydret med fantastiske billeder.

Nikolaj Karlshøj har gennem årene skrevet artikler om biler til Bil
Magasinet, Auto Bild, Bilen, Børsen, Bil Markedet, Metro Express,
Ekstra Bladet og Bolig Eksklusiv og er i dag chefredaktør på
månedmagasinet BIL EKSPRESSEN, som udgives af Duckshoot Media.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799428953
Forfatter:Nikolaj Karlshøj
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET