Sportsernæring til løbere

En god løbepræstation afhænger ikke kun af dine ben. Viden om, hvad du skal drikke og spise, har afgørende betydning for din præstationsevne. Formålet med denne bog er at gøre viden om sportsernæring nem at anv… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
150 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En god løbepræstation afhænger ikke kun af dine ben. Viden om, hvad du skal drikke og spise, har afgørende betydning for din præstationsevne. Formålet med denne bog er at gøre viden om sportsernæring nem at anvende i praksis. Uanset dit niveau, dit tempo eller den distance, du løber. 

Sportsernæring handler primært om at have styr på din basale kost og tilpasse den til din træning. Sportsprodukter som fx geler, proteinshakes og energibarer er supplementer. Ved at spise rigtigt både FØR, UNDER og EFTER løb kan du optimere dit træningsudbytte og din præstationsevne.   

Bogens indhold er baseret på den nyeste forskning, men gør ikke brug af fagudtryk for at sikre, at den eneste forudsætning, du som læser behøver, er nysgerrighed. 

Rikke Larsen er uddannet cand.scient. i Human ernæring og arbejder som lektor på Ernæring og Sundhedsuddannelsen ved Professionshøjskolen Metropol. Her underviser hun i forskellige emner indenfor ernæring og sundhed, bl.a. sportsernæring, vitaminer og mineraler, kosttilskud og kostvejledning.

Lasse Kristian Suhr er sportsernæringspraktiker, uddannet cand.scient. i Humanfysiologi og arbejder til daglig som lektor på Ernæring og Sundhedsuddannelsen ved Professionshøjskolen Metropol. Lasse er fysisk træner og sportsernæringsvejleder til motionister og eliteidrætsudøvere, primært inden for løb.   

Mathias Kolringen er cand.merc. i finansiering og er partner i Whiteout Adventures, der holder foredrag, arrangerer løberejser og andre eventyr. Mathias bl.a. har siddet med i ekspertpaneler og bistået i udvikling af nye sportsernæringsprodukter. Herudover er Mathias i gang med en ernæringsfaglig diplomuddannelse på Professionshøjskolen i København.

Produktdetaljer

Reference:b-9788762818095
Forfatter:Lasse Kristian Suhr;Rikke Ellekilde Kofoed Larsen;Mathias Kolringen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET