Mindful strikning

Strikning er et afslappende og terapeutisk tidsfordriv, der blandt meget andet kan afhjælpe stress og indgyde ro.I denne bog har Lynne Rowe og Betsan Corkhill samlet deres viden om moderne strikdesign og effekt… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Strikning er et afslappende og terapeutisk tidsfordriv, der blandt meget andet kan afhjælpe stress og indgyde ro.

I denne bog har Lynne Rowe og Betsan Corkhill samlet deres viden om moderne strikdesign og effektiv stressreduktion. Det giver 16 projekter til både begyndere og erfarne strikkere. De forener smukt design med afslapning og strikningens gavnlige, naturligt gentagne rytme.

Du kan vælge mellem små, hurtige projekter, der er nemme at tage med, projekter du kan strikke sammen med andre, store projekter når du har god tid, samt projekter der indeholder nye teknikker og i særlig grad kan stimulere et kreativt sind.

Betsan Corkhill er en erfaren, professionel wellness-vejleder og passioneret fortaler for det hele menneske. I 2005 startede hun foreningen Stitchlinks, der siden er vokset til et verdensomspændende netværk af mennesker, der via internettet deler de terapeutiske aspekter ved håndarbejde, især strikning.

Lynne Rowe lærte at strikke af sin bedstemor allerede som helt lille. Hun er meget optaget af det terapeutiske aspekt ved strikning. Hun har undervist mennesker med forskellige lidelser og derigennem erfaret, hvor nemt håndarbejdets gentagne rytmer kan bibringe ro og afhjælpe stress.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771553666
Forfatter:Lynne Row og Betsan Corkhill
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET