Løb gennem tiden

Thor Gotaas’ bog om løbesporten siden tidernes morgen er en overraskende verdenshistorie. Fuld af usædvanlige og underholdende historier fra antikken til i dag. Tilbage i Inkariget for ek… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Thor Gotaas’ bog om løbesporten siden tidernes morgen er en overraskende verdenshistorie. Fuld af usædvanlige og underholdende historier fra antikken til i dag.

Tilbage i Inkariget for eksempel, hvor magten byggede på et netværk af stafetløbere, der kunne bringe livsvigtige informationer, afgørende beskeder og eftertragtede varer – som frisk fisk – rundt i riget. Eller historien om moderne maratonløb, grundlagt i New York af et par glade gutter, der blev anset for at være komplet vanvittige.

Det overraskende er måske ikke, at vores moderne dyrkelse af løb ikke er noget nyt. Mennesket har altid løbet, lige siden det lærte at gå. Men at læse om de utallige former for og grunde til denne udmattende og samtidig så opløftende aktivitet er overraskende – og inspirerende.  

Thor Gotaas er ph.d. i folkloristik og forfatter til flere bøger. Hans bog om løb er udkommet i en lang række lande verden over.     

”Gotass research løber lige uanstrengt hen over kloden som gennem historien.”
 The Observer 

”En kraftpræstation – suveræn kombination af oversigt og detaljer.”
Arbejderbladet   

”En obligatorisk julegave til alle som kan både læse og løbe.”
Dagens Næringsliv

Produktdetaljer

Reference:b-9788793166974
Forfatter:Thor Gotaas
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET