Gruppehop, kålormestafet og andre lege

Skal du arrangere en sjov og aktiv fødselsdag, firmafest, polterabend, klassefest eller en familiesammenkomst, der godt må være lidt anderledes? I så fald vil denne bog være en god hjælp. Den indeholder enkle … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
220 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Skal du arrangere en sjov og aktiv fødselsdag, firmafest, polterabend, klassefest eller en familiesammenkomst, der godt må være lidt anderledes? I så fald vil denne bog være en god hjælp. Den indeholder enkle beskrivelser af mere end 100 aktiviteter, som er nemme at gå til. For hver aktivitet er angivet antal deltagere, alder, varighed, om der skal bruges vand, om man bliver snavset eller våd, og om den foregår ude eller inde. Med andre ord er det nemt at finde frem til lige præcis den eller de aktiviteter, der passer til dit formål.       

Uddrag af bogen   

Choko-rundbold   
2 hold 5+ pr. hold 
6+ år 
Udendørs bane: 20x30 
Varighed: 16-60 min.     

Rekvisitter 
– 1 vandkande 
– 1 chokoladebar (Mars, Snickers, Yankee el.lign.)   

Opstilling 
Lav en rundboldbane. Deltagerne deles ind i to hold: Et hold er i marken og et hold er inde.   

Regler  
Spilles som almindelig rundbold, men i stedet for et bat bruges vandkanden og i stedet for en bold bruges en chokoladebar.           

Om forfatteren  
Martin Nedergaard Andersen (f. 1965) bor på Frederiksberg, er gift og har to børn på 14 og 25 år. Han har siden 2011 arbejdet på fuld tid som opfinder af bræt- og kortspil, som udgives over hele verden, og har indtil videre solgt over 140 forskellige spil. Martin har tidligere udgivet otte andre bøger (bøger med sjove børnecitater, rejsebøger og bøger om hvordan man laver spil).

Produktdetaljer

Reference:b-9788771902440
Forfatter:Martin Nedergaard Andersen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET