Ford Transit i Danmark

Langt de fleste Ford Transit er solgt til erhvervsbrug, og har måske derfor ikke hidtil haft den helt store opmærksomhed blandt bilinteresserede. Uagtet dette har Ford Transit været en fast del af gadebilledet … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
275 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Langt de fleste Ford Transit er solgt til erhvervsbrug, og har måske derfor ikke hidtil haft den helt store opmærksomhed blandt bilinteresserede. Uagtet dette har Ford Transit været en fast del af gadebilledet siden 1965. Tænk bare på postbiler, biler tilhørende håndværkere, biler fra fødevareleverandører, taxi’er, minibusser, redningskøretøjer, ambulancer – ja, listen er næsten uendelig.

 Bogen indledes med et afsnit om Ford generelt og om Ford’s historie i Danmark. Så følger historien om forarbejdet, inden Ford Transit kom på gaden i 1965. Vi følger også udviklingen hen over årene, først med den ”ansigtsløftede” model fra 1978, så den strømlinede model fra 1986 og videreudviklingen af denne. Den næste milepæl blev nået i 2000, hvor en helt ny type, der nu også kunne leveres med forhjulstræk, kom på markedet.

 Og vi slutter med 2006-modellen i helt moderne design.

 Også ”lillebror” Ford Transit Connect fra 2002 har fået et kapitel i bogen.

 På nær enkelte undtagelser er bogen udelukkende illustreret med billeder af danske Ford Transit og med brochureforsider, der er udkommet i Danmark.

 Bogen er ingen teknisk redegørelse, men en kort overordnet beskrivelse af Ford Transit’s historie med hovedvægten lagt på dens udseende og anvendelse i Danmark.

 Ford Transit var også på udgivelsestidspunktet super-aktuel, idet den i november 2006 af Motorjournalisternes Klub er blevet ”Årets varebil 2007”.

Produktdetaljer

Reference:b-9788798832799
Sprog:dan
Forfatter:Ole Gold

ANDRE HAR OGSÅ SET