Cool baby

I en verden fuld af masseproduktion og svindende råstoffer er det godt for miljøet at arbejde i genbrugsmaterialer. Men det er også en kreativ proces, hvor du lærer at se anderledes på tingene: COOL BA… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,94 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

I en verden fuld af masseproduktion og svindende råstoffer er det godt for miljøet at arbejde i genbrugsmaterialer. Men det er også en kreativ proces, hvor du lærer at se anderledes på tingene: COOL BABY er en bog fyldt med sjove og kreative projekter, hvor kasseret tøj får et helt nyt liv.

COOL BABY indeholder introduktioner til basale teknikker og redskaber, men også opskrifter og idéer til masser af kreativt og flot babytøj. Blandt andet kan du lære at sy en hue ud af ærmet fra en gammel fleecetrøje, en sød, lille kjole ud af et par jeans eller en babysovepose ud af en bluse med lynlås. Projekterne er flotte i sig selv, men er også ment som inspiration til nye muligheder og idéer.

COOL BABY er forfattet af Bajah Freeman (født 1984). Da hendes datter blev født, fik Bajah Freeman en hjemmelavet kilt af sin tante, som var syet af dele af hendes mormors natkjole og hendes morfars skjorte. Dette inspirerede Bajah Freeman til at skrive denne bog om at genbruge og genopfinde gammelt tøj. Til daglig er hun udøver af kinesisk medicin med speciale i kosmetisk akupunktur.

Produktdetaljer

Reference:b-9788740606850
Forfatter:Bajah Freeman
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET