Anime Mania

Lær at tegne japanske tegnefilmfigurerInteressen vokser hele tiden for den japanske animation, ""anime"", og hvem skulle være en bedre tegnelærer end Christopher Hart, som har stor succes med sine tegne- og ani… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
248 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Lær at tegne japanske tegnefilmfigurer

Interessen vokser hele tiden for den japanske animation, ""anime"", og hvem skulle være en bedre tegnelærer end Christopher Hart, som har stor succes med sine tegne- og animationsbøger.

Ligesom ""manga"" (japanske tegneserier) har ""anime"" sin helt egen let genkendelige stil. I forhold til vestlig animation, er anime ikke så actionfyldt, men fokuserer mere på figurerne i historien.

Chris Hart har på den baggrund samlet al den viden, der er nødvendig, for at du selv kan skabe autentiske animefigurer.

Anime Mania er en bog, man må eje, hvis man interesserer sig for denne, stadig mere, populære animationsform.

Bogen giver en omfattende instruktion i at tegne anime. Den er skrevet til alle, som elsker tegneserier. Og elsker at tegne.

Christopher Harts bøger er oversat til mere end 15 sprog, Han deltog i Disneys animationsprogram ved The California Institute of the Arts og tog en B.A. fra New York University´s filmskole. Som tidligere medarbejder på den verdenskendte ""Blondie"" stribe, er Hart nævnt i den nye International Authers and Writers Who´s Who. Han bor i Connecticut med sin kone og to døtre.

Christopher Hart har desuden tegnet og skrevet andre manga bøger på dansk: bestselleren Manga Mania og Børn tegner japanske tegnefilmfigurer, der også udkommer nu. Senere på året følger Mecha Mania.

Produktdetaljer

Reference:b-9788778421227
Forfatter:Christopher Hart
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET