Skabt til at trives

Skabt til mere end at overleve - vi er skabt til at trives! For at være Jesu hænder og fødder må vi elske ham og tjene andre ud af vores kærlighed til ham. Men for at gøre det må vi første være dybt … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Skabt til mere end at overleve - vi er skabt til at trives!

For at være Jesu hænder og fødder må vi elske ham og tjene andre ud af vores kærlighed til ham. Men for at gøre det må vi første være dybt rodfæstet i vores liv med Gud. Mark Hall, forsangeren for det populære kristne band Casting Crowns, viser os i bogen, hvad det virkelig vil sige at vandre med Jesus.

I bogens første del, Bore dybt, kommer Hall med råd til, hvordan vi oprigtigt kan engagere os i Ordet og i et trosfællesskab ved at lovprise og søge Gud af hele hjertet, mens vores sind og hjerter bliver forvandlet. I anden del, Række ud, ser vi frugterne af vores engagement i Ordet og fællesskabet, når vi i taknemmelighed giver tilbage af den kærlighed og omsorg, vi selv har fået.

Gennem solid undervisning, eksempler på konkret anvendelse og historier, der er nemme at forholde sig til, hjælper Hall alle, der ønsker at tage det næste skridt i tro og se deres liv vokse sig dybt og stærkt.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771328158
Forfatter:Mark Hall og Tim Luke
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET