På toppen i Skagen

En guidebog til feriefavoritten Skagen. Men Skagen er meget mere end badesandaler og feriestemning. Bogen viser dig Danmarks nordligste by fra alle sine bedste sider, både det kendte og det ukendte, sommer som … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

En guidebog til feriefavoritten Skagen. Men Skagen er meget mere end badesandaler og feriestemning. Bogen viser dig Danmarks nordligste by fra alle sine bedste sider, både det kendte og det ukendte, sommer som vinter.

Skagen har lys, solskin og natur, museer og kunst i en skøn blanding. Året rundt er den fuld af oplevelser.

Journalist Britt Nørbak og prisvindende fotograf Lars Horn viser rundt til det turistede, det lokale, det farverige og det helt særlige i sol, regn og sne. Det er en bog for lokale skagboere, sommerhusejere, engangsturister og alle os andre, der elsker det smukke og lyse Skagen. Kom bl.a. med til:
  • En ægte P.S. Krøyer midt ude i skoven.
  • Slagter Munch med Den Originale Skagen Skinke.
  • Den levende Julekalender.
  • Skagen Fiskeauktion en tidlig morgen.
  • Fuglekiggere, vinterbadere, marathonløbere og meget mere.
'På toppen i Skagen' er en handy guidebog, du både kan medbringe på din egen tur rundt i Danmarks nordligste by og nyde hjemme i lænestolen, når savnet efter Skagen melder sig.

Britt Nørbak er journalist og cand.phil. i medieformidlet kommunikation. Hun er forfatter til en hale af bøger, bl.a. 'Rundt i Aalborg' (Frydenlund, 2016) og '111 steder på Den jyske Vestkyst som du skal se' (Frydenlund, 2017). Hun skriver artikler og klummer til utallige magasiner, ugeblade og fagblade og har tidligere arbejdet som tv-tilrettelægger og studievært.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771188172
Forfatter:Britt Nørbak
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET