ØBO

Bogen ’ØBO – En portrætserie fra Ærø’ beskriver Ærø igennem varme, alsidige og personlige portrætter. I alt indeholder bogen 55 fotografiske portrætter og en række stemningsbilleder fra hele øen. Den er et ærli… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Bogen ’ØBO – En portrætserie fra Ærø’ beskriver Ærø igennem varme, alsidige og personlige portrætter. I alt indeholder bogen 55 fotografiske portrætter og en række stemningsbilleder fra hele øen. Den er et ærligt og kærligt billede af en ø og dens beboere. 

’ØBO – En portrætserie fra Ærø’ er lavet af Mikkel Øhlenschlæger Andersen, der er født og opvokset i Ommel på Ærø, og fotografen Philip Ørneborg. De har igennem fire år fotograferet ærøboere i deres naturlige rammer, hvilket har resulteret i en række flotte og personlige portrætter, der giver et unikt indblik i en atmosfære og et sammenhold, som man kun finder et sted som Ærø. Forordet til bogen er skrevet af forfatteren Michael Larsen, der beskriver hans oplevelse af at bo på øen med dens helt særlige natur og helt særlige beboere.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799927302
Forfatter:Mikkel Øhlenschlæger Andersen, Philip Ørneborg
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET