Larver og guldsmede

Børns liv er fuld af venner - både mennesker og dyr. Men pludselig dør de, og børnene spørger: "Hvor er de henne?" Denne forunderlige historie om larverne, der bliver til gul… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
45 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Børns liv er fuld af venner - både mennesker og dyr. Men pludselig dør de, og børnene spørger: "Hvor er de henne?"
Denne forunderlige historie om larverne, der bliver til guldsmede, kan hjælpe børnene til et svar. Børn stiller mange spørgsmål og de har krav på et ordentligt svar.
Med denne smukke og enkle historie om larverne og guldsmedene har børn og voksne et godt udgangspunkt til at få snakket sammen om, hvad døden er, og hvorfor den døde ikke vender tilbage. Historien tager udgangspunkt i larverne, der bor i vandet, hvor de har det godt. Men ind imellem oplever de, at deres venner kravler op af stænglerne - op til vandets overflade, for aldrig at vende tilbage. Hvorfor kommer de ikke tilbage?
En dag bliver larverne enige om, at den næste der kravler op, skal love at komme tilbage. Men det sker ikke, for den kan ikke. Hvor gerne den end vil fortælle om den smukke verden, der venter dem, må de vente til de selv kommer op ad vandet.

Produktdetaljer

Reference:b-9788741003139
Forfatter:Doris Stickney
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET