Kristen på en ny måde

* Hvad nu, hvis kirken står i en overgangstid, der som i 1500-tallet kalder på en dybtgående reformation?* Hvad nu, hvis der er en helt anden måde at være kirke på, der bare venter på at blive udforsket og udfo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

* Hvad nu, hvis kirken står i en overgangstid, der som i 1500-tallet kalder på en dybtgående reformation?
* Hvad nu, hvis der er en helt anden måde at være kirke på, der bare venter på at blive udforsket og udfoldet?

Det er to af de vigtige spørgsmål, Brian McLaren rejser med denne bog. Kristen på en ny måde fortæller historien om en præst, der bliver mere og mere usikker på de dogmer, han er vokset op med, og den måde, han er præst på. Da han møder sin datters gymnasielærer og bliver venner med ham, begiver de sig sammen ud på en åndelig rejse, hvor de blandt andet overvejer, hvad evangeliet i virkeligheden er, og om der er en anden måde at være kristen på.

Bogen har fået stor gennemslagskraft, fordi adskillige kristne genkender sig selv i de spørgsmål, den tager op. De har en fornemmelse af at være utilpassede i forhold til den kirke, de er vokset op med, og må spørge sig selv, om det er dem, der er noget galt med. Her har forfatteren godt nyt: Der er mange, der deler denne frustration - og mange, der oplever, at Gud kalder kirken til dybtgående forandringer, så den bliver kirke for mennesker i en postmoderne tid.

McLaren taler ikke for at skabe en ny kirkelig bevægelse eller organisation - tværtimod er bogen et opgør med den tendens, kirkefolk har til at sætte etiketter på hinanden. Han vender sig også mod en ´os-og-dem´-tænkning. "Vi taler om at være kristne på en ny måde, ikke den nye måde eller en bedre måde eller den bedste måde, bare en ny måde," som en af bogens hovedpersoner udtrykker det.

Kristen på en ny måde er den anden bog i Boedals serie om at være kirke i det 21. århundrede.

Produktdetaljer

Reference:b-9788789626345
Forfatter:Brian D. McLaren
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET