Kære Martha

Sygehuspræst Lotte Lyngby har skrevet en anderledes selvhjælpsbog til stressramte mennesker med fokus på kristendommen og det livssyn og menneskesyn, der præsenteres i Bibelen.Bibelen kan afhjælpe stress.I ma… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Sygehuspræst Lotte Lyngby har skrevet en anderledes selvhjælpsbog til stressramte mennesker med fokus på kristendommen og det livssyn og menneskesyn, der præsenteres i Bibelen.
Bibelen kan afhjælpe stress.
I mange år har vi i den vestlige verdens selvhjælpstradition skelet til østens filosofi og religioner i anstrengelserne for at komme en stresset hverdag til livs. Men vi behøver ikke kigge så langt væk for at finde hjælp til at leve et nærværende og godt liv. Midt i vores egen kultur ligger der indsigter, der kan bringe lettelse, aflastning og det rette perspektiv ind i et fortravlet nutidsliv.

Sygehuspræst Lotte Lyngby har skrevet en anderledes selvhjælpsbog til stress ramte mennesker med fokus på kristendommen og det livssyn og menneskesyn, der præsenteres i Bibelen.

Lotte Lyngby (f. 1968) arbejder som sogne- og sygehuspræst i Aalborg og er tillige uddannet fagjournalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har bidraget til udgivelserne I skal leve (Aros Forlag, 2006) og Himlen i mine fodsåler (Aros Forlag, 2011). Ad to gange har hun været sygemeldt med stress.

Produktdetaljer

Reference:b-9788741003436
Forfatter:Lotte Lyngby
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET