Kære konfirmander

Ved konfirmationsgudtjenesten tales der til konfirmanderne og deres familier - men også til de mange andre i kirken. Kære konfirmander indeholder 18 konfirmationstaler eller -prædikener, som er holdt ved konfir… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Ved konfirmationsgudtjenesten tales der til konfirmanderne og deres familier - men også til de mange andre i kirken. Kære konfirmander indeholder 18 konfirmationstaler eller -prædikener, som er holdt ved konfirmationer i Danmark af ligeså mange præster. De favner bredt, hvad angår teologi, form og temaer, og de præsenterer en stor idérigdom. Bogen indeholder desuden to efterord, forfattet af Lars Nymark Heilesen og Ulla Morre Bidstrup, der fra hver deres synsvinkel reflekterer over de teologiske aspekter af konfirmationstaler og konfirmationsgudstjenesten. Bogen inspirerer til at skrive konfirmationstaler og til at reflektere over konfirmationsgudstjenestens karakter.

"Kære konfirmander... rummer rigtig megen inspiration for enhver præst; også til det, man aldrig vil gøre, men faktisk bliver klogere af at læse om." 
Per Melhof, Dansk Kirketidende

"En værdifuld inspirationskilde"
Jan Nilsson, Kirken Underviser

Produktdetaljer

Reference:b-9788770036887
Forfatter:Ulla Morre Bidstrup, Peter Nejsum og Ulla Bjerregaard Salicath
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET