Jesus > Religion

Sig farvel til kedelig og tør lovtrældomJefferson Bethke blandede sig i 2012 i kulturdebatten med sit passionerede og provokerende digt; "Why I Hate Religion, But Love Jesus." Den 4 minutter lange video blev bo… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Sig farvel til kedelig og tør lovtrældom


Jefferson Bethke blandede sig i 2012 i kulturdebatten med sit passionerede og provokerende digt; "Why I Hate Religion, But Love Jesus." Den 4 minutter lange video blev bogstavelig talt omgående en sensation, idet den blev set på YouTube af 7 millioner på 48 timer (og mere end 23 mio. på et år).
Dette er bogen om, hvorfor Jesus er så meget bedre end at anstrenge sig og gøre mere for at prøve at blive god nok. Bethke understreger forskellen mellem præstation og nåde, lov og kærlighed, fortvivlelse og håb – og ikke mindst religion og Jesus. Han piller ved mange af de tanker, vi gør os om kirkeliv og religion – gør op med dem og peger på, at vi i stedet skal sige goddag til løftet om virkelig at blive kendt og elsket højt – af Jesus.

Jefferson er ungdommelig i hans fremtræden, men hans visdom og guldkorn er for alle aldre. Han taler præcis ind i hjertet med hans ærlighed og personlige eksempler.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771328134
Forfatter:Jefferson Bethke
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET