I byen i Odense, 1950-1980. Bind 3

Årene flyver af sted …   Det kan vi ikke ændre på, men har du lyst til at genopfriske nogle af minderne fra Odense, så vil du utvivlsomt finde denne bog inspirerende. Her kan du nemlig læse om de steder,… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
200 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Årene flyver af sted …  

Det kan vi ikke ændre på, men har du lyst til at genopfriske nogle af minderne fra Odense, så vil du utvivlsomt finde denne bog inspirerende. Her kan du nemlig læse om de steder, hvor vi engang slog os løs, mødte nye venner og kærester, lyttede til pop, pigtråd og velkendte evergreens, svang os på dansegulvet, nød en god middag, slappede af med en fyraftensbajer eller betroede vores sorger og glæder til hvem, der gad lytte. Kort sagt: De steder, vi gik ind, når vi gik ud.  

I dette bind er der især fokus på:  

  • Danserestauranten Ambassadeur i Nørregade
  • Den nye Forsamlingsbygning i Asylgade, herunder Hansens Værtshus og Discotheque Tordenskiold
  • Restaurant Under Lindetræet
  • Prior Caféen i Vestergade
  • Brockmann’s Hotel og H-øl-loftet  

I første bind gik turen fra Nordvest og Vest til Centrum, og de steder, der eksisterede mellem 1950 og 1980, blev beskrevet fra deres første åbningsdag til lukning eller nuværende status.

I andet bind blev læserne guidet rundt om kanalen, havnen og Nørrebro. Dernæst Odense Nord til Centrum og Øst til Overgade, og som afslutning Sortebrødre Torv og de nærliggende gader.

I dette tredje bind fortsætter turen fra Nørrebro til Fisketorvet. Fremme i Centrum besøger vi først Vestergade hen til Jernbanegade og derpå Overgade, med sidegader, hen til og med Overstræde.  

Resten af byen følger i bind 4, som forventes i handelen i slutningen af 2014.

Produktdetaljer

Reference:b-9788798901167
Forfatter:Torben Madsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET