I byen i Odense, 1950-1980. Bind 2

 Årene flyver af sted... Det kan vi ikke ændre på, men har du lyst til at genopfriske nogle af minderne fra Odense, så vil du utvivlsomt finde denne bog inspirerende. Her kan du nemlig læse om de steder,… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
200 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

 Årene flyver af sted...

Det kan vi ikke ændre på, men har du lyst til at genopfriske nogle af minderne fra Odense, så vil du utvivlsomt finde denne bog inspirerende. Her kan du nemlig læse om de steder, hvor vi engang slog os løs, mødte nye venner og kærester, lyttede til pop, pigtråd og velkendte evergreens, svang os på dansegulvet, slappede af med en fyraftensbajer eller betroede vores sorger og glæder til hvem, der gad lytte. Kort sagt: De steder, vi gik ind, når vi gik ud.   Endvidere er der i dette bind sat særligt fokus på følgende emner: 

  • Odenses underverden
  • Værtshusslagsmål - før og nu
  • Odenses jazzliv af Frank Büchmann-Møller
  • ØL ... lige fra tidernes morgen, Royal Unibrew
  • Sex and the city  

I første bind gik turen fra Nordvest og Vest til Centrum, og de steder, der eksisterede mellem 1950 og 1980, blev beskrevet fra deres første åbningsdag til lukning eller nuværende status. I dette andet bind guides læseren først rundt om kanalen, havnen og Nørrebro. Dernæst går turen fra Odense Nord til Centrum og Øst til Overgade, og som afslutning besøges Sortebrødre Torv og de nærliggende gader.  

Resten af byen følger i bind 3, som forventes i handelen i slutningen af 2013.

Produktdetaljer

Reference:b-9788798901143
Forfatter:Torben Madsen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET