Har Gud udvalgt dig?

Nu er Edwin Christiaans nye bog, HAR GUD UDVALGT DIG? For mange er kaldet, men få er udvalgt udkommet på dansk - oversat fra den engelske originaludgave, DID GOD CHOOSE YOU? For many are called, but few are cho… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Nu er Edwin Christiaans nye bog, HAR GUD UDVALGT DIG? For mange er kaldet, men få er udvalgt udkommet på dansk - oversat fra den engelske originaludgave, DID GOD CHOOSE YOU? For many are called, but few are chosen.

I "HAR GUD UDVALGT DIG? For mange er kaldet, men få er udvalgt" skriver Edwin Christiaan i et lettilgængeligt sprog og baseret på konkrete skriftesteder fra Bibelen, om det at være udvalgt af Gud. Forfatteren skelner mellem de talrige mennesker over hele verden, heriblandt præster og prædikanter, der beslutter sig hver dag for at følge Jesus og de der er udvalgt af Jesus.

Edwin Christiaan har over 25 års erfaring i fuldtidstjeneste som prædikant af evangeliet om Jesus Kristus, og han har delt Guds Ord og arbejdet i Europa, Caribien og i USA. Edwin Christiaan er gift med Sophia Christiaan (tidl. Sophia Evensen) som er datter af Ruth Evensen fra sekten Faderhuset, der også er kendt for den selvbiografiske ONDSKAB – Ruth stjal mit liv som handler om hendes flugt fra sekten Faderhuset. Sophia Christiaan har yderligere udgivet bogen Hvad min taske gemmer på Forlaget Underskoven. Parret er nu bosiddende i Los Angeles.

Produktdetaljer

Reference:b-9781539875789
Forfatter:Edwin Christiaan
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET