Gud, livet og menneskene

Denne bog præsenterer ni danske forfattere for den danske læserverden - ni forfattere, der ellers har været glemt i litteraturhistorien. De har et fælles holdningsmæssigt grundlag, men viser også en rigdom af v… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Denne bog præsenterer ni danske forfattere for den danske læserverden - ni forfattere, der ellers har været glemt i litteraturhistorien. De har et fælles holdningsmæssigt grundlag, men viser også en rigdom af variationer; de har alle et forhold til kristendommen, til Gud, men fremviser forskelle i deres filosofiske syn på livet. De ser livet som en mulighed for vækst, men også som noget alvorligt, hvori døden og det tragiske findes. Menneskene har for dem både en fri vilje og et ansvar.

Alvor og optimisme forenes i de fleste tilfælde hos dem. Disse forfattere levede i sidste trediedel af 1800-tallet, og de har meget at sige også i dag. De styrker bevidstheden om kristendommen som central, som grundlag for dansk kultur, og de styrker bevidstheden om en central del af Danmarks kulturhistorie, der i dag ofte glemmes.


Produktdetaljer

Reference:b-9788799821129
Forfatter:Jon A.P. Gissel
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET