Forpligtet på hinanden

Enhver form for reformation i en kristen og luthersk forstand må altid handle om relationen til Gud og det andet menneske og forpligtelsen på hinanden. Bogen „Forpligtet på hinanden“ sætter tanker og samtaler i… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
118,75 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Enhver form for reformation i en kristen og luthersk forstand må altid handle om relationen til Gud og det andet menneske og forpligtelsen på hinanden. Bogen „Forpligtet på hinanden“ sætter tanker og samtaler i gang om, hvordan det er at være moderne menneske. Og stiller en række spørgsmål til os her og nu på baggrund af Luthers tanker.  

Kan vi få øje på det lutherske i vores hverdag sådan helt lokalt og lige her og nu? Har det indflydelse på vores måde at være sammen på? Uddanne os på? Måden vi tænker på? Hvordan vores relationer og engagement er, og hvordan vi værdsætter det værdifulde og værdige.  

Bogens forfattere er alle bosiddende i eller omkring Ry, og nogle af dem tager afsæt i egnen, men bogens formål er folkelig oplysning og debat om reformationens tanker og værdier uafhængigt af, hvor du bor eller hvordan du tror.  

Den lokale reformation i Ry bliver en konkret og personlig spejling af det danske samfunds tidsånd, brydninger og værdier.  

Ind imellem kapitlerne er fordelt 95 teser om kirke og kristendom; teser, som alle er samlet ind blandt et bredt udsnit af borgerne i Ry.

Hvert kapitel indledes med en tekst om Luthers tanker til det pågældende kapitels emne, og afsluttes med en række spørgsmål som oplæg til refleksion og eftertanke for dig som læser samt til debat og samtale i fx studiekredse.

Produktdetaljer

Reference:b-9788797015209
Forfatter:Jonas Norgaard Mortensen og Jesper Hanneslund
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET