Danmark og reformationen - i 1500-tallet og nu

En letlæst indføring i reformationen og dens betydning. – Anvendelig til studiekredse.At re-formere betyder at omdanne. Det betyder, at man skal tilbage til fundamentet og gendanne noget oprindeligt. …Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
65 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

En letlæst indføring i reformationen og dens betydning. – Anvendelig til studiekredse.

At re-formere betyder at omdanne. Det betyder, at man skal tilbage til fundamentet og gendanne noget oprindeligt. Reformatorerne i 1500-tallet ville tilbage til det, der var fundamentalt og bærende i den kristne tro, og gendanne det, der var troens oprindelige og væsentlige indhold.

At re-formere kan også betyde at gen-oprette.

Når nogen eller noget kommer ud af kurs, er det nødvendigt at genoprette kursen.

Reformatorerne fokuserede på retning og kurs, og koncentrerede sig om det, der var og er det centrale i den kristne tro.

 “Danmark og reformationen – i 1500-tallet og nu” handler om nogle af de steder, personer, tanker og tekster, der hører med til reformationen i Danmark. I hvert kapitel er der fokus på et eller flere steder og en eller flere personer. Til hvert kapitel er der også et tema, og der er tekster, der drejer sig om temaet. Desuden er der spørgsmål og opgaver, som fx kan anvendes i studiegrupper.

Produktdetaljer

Reference:b-9788741002125
Forfatter:Bruno Rasmussen
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET