Årtiers originaler

Dette er en moderne historiebog. En bog, der giver et underholdende og oplysende indblik i den moderne Danmarkshistorie. Fra 50erne til 00erne og lidt ind i 10erne. Indblik set gennem orginaler fra årtierne.&n… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249 kr.
Bestillingsvare 3-7 hverdage

Beskrivelse

Dette er en moderne historiebog. En bog, der giver et underholdende og oplysende indblik i den moderne Danmarkshistorie. Fra 50erne til 00erne og lidt ind i 10erne. Indblik set gennem orginaler fra årtierne. 

Vi møder Danmarks første celebrity, marquis Marcel de Sade, i sit 600 m2 palads. Han fortæller om de dannede 50ere, om millionerne, om festerne og det store bedrag. 

Hippien Stig Møller tager os med på en farveboblende og frigjort rejse på vejen gennem 60erne, der endte tragisk. 

Forfatterinden og modellen Suzanne Brøgger oplevede feministernes modstand i 70erne, når hun skrev om frigørelse og stillede sig nøgen til skue. 

Klaus Riskær speedede sin porsche op, brød med monopolerne og skabte 80ernes pengestrømme. 

Filminstruktøren Søren Fauli fik succes med tv-reklamer i 90erne, mens han bittert så til, at Lars von Trier og Thomas Vinterberg vandt filmverdenens største priser for dogmer. 

00erne var en single og en sextid, siger Joan Ørting, der blev hele Danmarks sexolog. Nu håber hun på bløde og feminine 10ere. 

Årtiers Originaler – en moderne historiebog giver dig et orddrevet kick gennem den moderne Danmarkshistorie. Og indblik i de originale personligheder, som har været med til at drive og kendetegne årtierne. 

Produktdetaljer

Reference:b-9788792999511
Forfatter:Anders Højberg Kamp
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET