Bogen om ASP.NET 4.0 Web Forms

Bogen om ASP.NET 4.0 Web Forms er for dig, der gerne vil lære at bruge Microsofts populære ASP.NET-teknologi til at udvikle websites, eller som mangler en god dansk opslagsbog om ASP.NET. Bogen er på 463 sider … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Bogen om ASP.NET 4.0 Web Forms er for dig, der gerne vil lære at bruge Microsofts populære ASP.NET-teknologi til at udvikle websites, eller som mangler en god dansk opslagsbog om ASP.NET. Bogen er på 463 sider og kommer hele vejen rundt i ASP.NET 4.0 Web Forms.

Den er opdelt i følgende kapitler: Indledning, Introduktion til .NET og Visual Studio, Grundlæggende webprogrammering, Grundlæggende ASP.NET-programmering, Serverkontroller, ASP.NET AJAX, Tilstand, Design, Avanceret udvikling og brug af kontroller, Data i ASP.NET, Navigering, Beskyttelse af sider, Fejlhåndtering og overvågning, Konfigurering og distribuering.

Ud over gennemgang af teorien bag de forskellige komponenter i ASP.NET er bogen fyldt med gode eksempler (koden er vist både i C# og VB.NET), ligesom der er mange gode råd og henvisninger til ressourcer på nettet. Se bogen website http://www.bogenomaspnet.dk for yderligere information. Bogen er skrevet af Michell Cronberg (http://blog.cronberg.dk), som har mange års erfaring med ASP.NET – både som underviser, foredragsholder og konsulent. Han har tidligere udgivet flere bøger og hæfter om programmering.

Produktdetaljer

Reference:b-9788799338207
Forfatter:Michell Cronberg
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET