Verden eller

Verden eller skuer ud over det levede liv, både på det personlige plan og ved at betragte tankerne i et større perspektiv. Stemningerne følger livets årstider, der skifter mellem enten melankoli, glæde, håb e… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149,95 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Verden eller skuer ud over det levede liv, både på det personlige plan og ved at betragte tankerne i et større perspektiv. Stemningerne følger livets årstider, der skifter mellem enten melankoli, glæde, håb eller sorg, som alt sammen vedrører individet og associationer til omverdenen på godt og ondt. Der spørges ind til mål og motiver, og om indsatsen indtil nu har været noget at skrive hjem om. Når drømmene i mål, eller skal skeen tages i den anden hånd? Spørgsmålet er, om der er noget at komme efter i livet, der følger? Det er tid til det at tænke tilbage på kærlighed, ensomhed og forholde sig til valget ”mig eller noget andet”.           

Uddrag af bogen   

Vejrlig   

På den anden side af Ejderen 
bag flodens bløde kurver  
svæver du inciterende i min længsel.   

Så længe jeg husker og dem før mig 
har du altid vidst af at lette på solskærmen.   

Men nu er det som om 
at regnhætten ikke længere hviler i din hånd. 
Og de der kommer efter os 
må løbe roden spids indtil skoen trykker.               

Om forfatteren  
Hans-Jørgen Vestergaard (f. 1960) er tiltrukket af en lyrisk verden, der i ordbilleder skaber associationer om livet og interaktioner mellem mennesker. Tekstuniverset tager udgangspunkt i det nære, fra indad- og udadvendte tanker til stemninger og relationer mellem to i perspektiv til verden omkring os. Verden eller er forfatterens tredje udgivelse.

Produktdetaljer

Reference:b-9788771905267
Forfatter:Hans-Jørgen Vestergaard
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET