Resort

Vi ved det alle: Verden er i krise. Folk er på flugt. Fra krig og fra sult. Og vi er på flugt. Fra vores travle liv og kravet om lykke. Vi tager på ferie. Og ankommer til de samme græske øer. Bådflygtninge og t… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
149 kr.
Bestillingsvare 3-4 hverdage

Beskrivelse

Vi ved det alle: Verden er i krise. Folk er på flugt. Fra krig og fra sult. Og vi er på flugt. Fra vores travle liv og kravet om lykke. Vi tager på ferie. Og ankommer til de samme græske øer. Bådflygtninge og turister med snorklen og den solbrændte hud.  

Det er den tilstand Victor Boy Lindholms nye digtsamling kredser om. RESORT, hedder den, resortet er på alle måder en verden for sig selv, en verden kreeret til turisters velbehag. Det er et tydeligt billede på menneskenes forskellige livsverdner. Nogen driver omkring på en oppustelig krokodille, mens andre driver i land i en gummibåd.  

Resort er den afsluttende bog i Victor Boy Lindholms såkaldte hyklertrillogi, hvor han skriver direkte ind i den tid vi lever i. Prøver at forstå ved at skrive. Det er en anden type skrift vi møder end i debutens GULD og den efterfølgende NO HARD FEELINGS. Der er en afmagt til stede i skriften, en resignation. Og det er i virkeligheden dét Boy Lindholm kan. Skrive om og fra det sted mange mennesker, danskere, europæere vil kunne genkende. Man kunne skrive at kærligheden og intimiteten hos Boy Lindholm her bliver the last resort” 

Victor Boy Lindholm debuterede i 2014 med digtsamlingen GULD. Han har udgivet en række bøger og hæfter siden debuten bl.a. bogen STRÆK TIDEN med cykelessays på forlaget ATLAS og JEG ELSKER NATUREN OG ALT OMKRING MIG på forlaget OVO. Han anmelder derudover bøger for magasinet Atlas og Dagbladet Information. 

Anmelderne skrev om GULD  

Giver ret præcis lyrisk stemme til en ung globalt opkoblet eksistens. 
Politiken  

Victor Boy Lindholm melder sig med guldkæde om halsen som et vidne til tidens feber og elendighed med netop denne tidstypiske dobbelthed i attituden
Berlingske Tidende 

om NO HARD FEELINGS 

Det er fantastisk - eller dybt deprimerende læsning (du bestemmer selv). 
Nordjyske Stifttidende  

Det er den lille eksistens' vidnesbyrd om samtidens store problemer, der er omdrejningspunktet. 
Jyllands Posten

Produktdetaljer

Reference:b-9788793206205
Forfatter:Victor Boy Lindholm
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET