Mod nord

Lise Andersen debuterede i 1991 med to digtsamlinger: ”Over snegrænsen” og ”Solpletter”. ”mod nord” er hendes 6. digtsamling. Lidt fra lektørudtalelsen om hendes sidste digtsamling ”Så vi kan skilles”. ’Kærligh… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
155 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 2-4 hverdage

Beskrivelse

Lise Andersen debuterede i 1991 med to digtsamlinger: ”Over snegrænsen” og ”Solpletter”.

”mod nord” er hendes 6. digtsamling.

Lidt fra lektørudtalelsen om hendes sidste digtsamling ”Så vi kan skilles”. ’Kærlighedsdigte af denne kaliber vil man altid kunne finde læsere til…. Et eksempel på hvor meget en lille digtsamling kan fortælle.

’ Lise Andersen skriver desuden skønlitteratur for både børn og voksne og har over 20 udgivelser bag sig. ”Uummat - fortællinger fra hjertet ” er hendes sidste udgivelse, fra   2016. I bogen fortæller ti tidligere beboere på Børnehjemmet Uummannaq om deres svære liv og opvækst og om, hvordan de har det i dag. Bogen er på både dansk og grønlandsk.  

Hun har boet og arbejdet som sundhedsplejerske i flere lande, bl.a. Yemen, som to af hendes børnebøger handler om. I det hele taget afspejler hendes forfatterskab viden om og interesse for andre lande og kulturer, herunder også den nuværende digtsamling ’mod nord’.

Nogle af digtene er inspireret af rejser og ophold nordpå - andre fra Mellemøsten og Afrika. Men der er også digte om hverdagens liv med dens skiftende lys og stemninger.

Produktdetaljer

Reference:b-9788793272255
Forfatter:Lise Andersen
Sprog:dan

Andre har også set