JEG TOG DIG OP FRA GULVET IGEN

Med teksten Jeg tog dig op fra gulvet igen har Tomas Lagermand Lundme bidraget til serien Short Stories,  der omfatter 11 udgivelser i helt små formater, men indhold med størrelse! Seks b… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
25 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

Med teksten Jeg tog dig op fra gulvet igen har Tomas Lagermand Lundme bidraget til serien Short Stories,  der omfatter 11 udgivelser i helt små formater, men indhold med størrelse! Seks billedkunstnere og fem forfattere, i alt 11 historier, der som små hæfter i A6-størrelse også kan sendes som postkort.

Short Story-konceptet er udviklet af Vibe Bredahl i samarbejde med grafiker Anne-Sofie Thomsen og redaktør Jacob Møller Overgaard.

Formatet er A6, det vil sige, at hvert hæfte er et A4-ark, der foldes til A6-format. Der er tre versioner: liggende, stående og udfoldet. Det er ideen, at serien løbende skal vokse med bidrag fra nye billedkunstnere og forfattere.

 

Tomas Lagermand Lundme (1973)er uddannet ved Det Kgl. Danske Kunstakademi og er desuden forfatter og dramatiker. Han debuterede i 1998 med romanen Forhudog har siden udgivet flere romaner og børnebøger.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776691103
Forfatter:Tomas Lagermand Lundme
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET