Hestefold Hundehoved

  HESTEFOLD HUNDEHOVED ER ET SKULPTURELT BOGVÆRK AF SEIMI NØRREGAARD. Et værk der leger bog. Et værk der læses fra den ene og den anden side. Et værk der foldes og rulles ud. Et værk der fletter folder … Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
250 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

  HESTEFOLD HUNDEHOVED ER ET SKULPTURELT BOGVÆRK AF SEIMI NØRREGAARD. Et værk der leger bog. Et værk der læses fra den ene og den anden side. Et værk der foldes og rulles ud. Et værk der fletter folder flader. Sæt det op. Læg det ned. Læs det forfra. Læs det bagfra. Se igennem det. Luft det ud. Seimi Nørregaard er ikke blot poet og forfatter, hun er også kunstner, iscenesætter og performer. Alle disse kvaliteter bringer Seimi Nørregaard med ind i sit ny bogværk, som ikke kun kan læses, men også opleves, når læseren folder værket ud. I Seimi Nørregaards univers er der plads til det skøre, det skæve, det anderledes og det unikke – uanset om hun bevæger sig på den litterære scene eller i scenekunstens verden.  Projektet er støttet af Statens Kunstråds Tværæstetiske Pulje og af Kulturstyrelsen.  Hestefold Hundehoved er Seimi Nørregaards tredje større udgivelse. Hver enkelt bog er foldet i hånden og udkommer i et eksklusivt oplag på 250 bøger. Læseren inviteres til at undersøge og folde bogen ud i rummelige dimensioner. 

Seimi Nørregaard arbejder med poesi, installation, spoken word, performance og scenografi i ind- og udland. I 2005 debuterede Seimi Nørregaard med digtsamlingen Jeg forventer en masse. I forbindelses med Væggene har ører (2006 på Overgaden – Institut for samtidskunst) et rumligt digt i installation, poesi og performance udkom bogen af samme titel. Her arbejdede Seimi med papirklip og digte på lige fod. Der var således ikke tale om illustrationer til digtene eller tekster til billederne, men en sammensmeltning af ord og billede. Yderligere kan nævnes bogobjektet Bjergæder en papirsbjergkæde med tekst og billede. Bogobjektet var et bidrag til Litteraturfestivalen Verbale Pupiller. Mulige hændelsesforløb eller ting at gøre i samlingen Short Stories på forlaget Hurricane.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776690564
Forfatter:Seimi Nørregaards
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET