Fuglene er i vinduet

  Fuglene er i vinduet – en monolog af Tomas Lagermand Lundme   ’Fuglene er i vinduet’ er en monolog, der handler om kærlighed, når den ulmer; lidt poetisk og lidt dyrisk. Tomas Lagermand Lundme… Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
60 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 3-4 hverdage

Beskrivelse

 

Fuglene er i vinduet

– en monolog

af Tomas Lagermand Lundme

 

’Fuglene er i vinduet’ er en monolog, der handler om kærlighed, når den ulmer; lidt poetisk og lidt dyrisk. Tomas Lagermand Lundmes helt særlige sprogtone sætter scenen i et billedunivers fyldt med fugle, hvor det indre lykkebarometer vibrerer uroligt mellem hjemlig hygge og det modsatte.

 

Teksten er skabt på baggrund af 31 digte, der oprindeligt var tænkt som enkeltstående tekster. I sin endelige bearbejdning til en sammenhængende tekst med dramaturgiske op- og nedture er resultatet blevet et eksempel på en af parforholdets populæreste samtaleformer – nemlig monologen.

 

Bogens fotos taget af Tomas Lagermand Lundme.

 

Tomas Lagermand Lundme (f. 1973) er forfatter, dramatiker og billedkunstner, uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, 1996-2002. Han debuterede i bogform i 1998 med kortprosa-romanen ’Forhud’ og siden udgivet en lang række bøger for børn, unge og voksne. Blandt titlerne er ’Tomandshånd’, ’En dreng’ og ’Nation Lisbeth’.

Produktdetaljer

Reference:b-9788776690243
Forfatter:Tomas Lagermand Lundme
Sprog:dan

ANDRE HAR OGSÅ SET